İSTANBUL (AA) - LG, düzenlediği kampanya ile belirli monitör modellerinden satın alanlara GeForce NOW powered by GAME+ üyeliği hediye ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 29 Kasım-18 Aralık 2022'de Vatan, Media Markt, Teknosa, Nethouse, İtopya, GPN, Amazon ya da TechBurada satış noktalarında geçerli kampanya kapsamında, LG monitör alan kullanıcılara 6 aya varan GeForce NOW powered by GAME+ Premium üyeliği hediye olarak sunulacak.

Kampanya süresi içerisinde LG marka 27GN650-B.APD, 27GL83A-B.APD, 32GN600-B.APD model monitör satın alan tüketicilere 3 aylık GeForce NOW powered by GAME+ üyelik, 27GN880-B.APD, 27GP850-B.APD, 27GP83B-B.APD model LG monitör alanlara ise 6 aylık GeForce NOW powered by GAME+ üyelik hediye ediliyor.

Tüketicilerin kampanyaya katılım sürecini tamamlayabilmesi için 25 Aralık 2022'ye kadar http://www.lgkampanya.com adresindeki online katılım sayfasında ilgili bölümleri eksiksiz doldurması gerekiyor.

LG'nin sunduğu monitör kampanyası ile LG UltraGear serisinin yüksek performansı ve Nvidia'nın Türkiye'de Turkcell iş birliğiyle sunduğu bulut tabanlı oyun platformu GeForce NOW powered by GAMEPLUS, oyunseverlere eşsiz bir deneyim imkanı tanıyor.

GeForce NOW powered by GAME+ doğrudan internet üzerinden akış yaparak kullanıcıların mobil cihazlarda ve düşük donanımlı PC'lerde yüksek grafikli oyunlar oynayabilmesini sağlıyor. GeForce NOW, Türkiye'deki sunucular üzerinden akış yaptığı için düşük gecikmeyle oyun deneyimi sunuyor.

LG UltraGear monitörler, oyunculara her detayı fark edebilecekleri, kendilerini oyunun tam içerisinde bulacakları bir oyun deneyimi sağlıyor. Parlak renklerin yanı sıra kopma ve titreme olmadan "mükemmel" ve akıcı bir görüntü sunan LG UltraGear monitörler, hem oyunseverler hem de profesyonel e-spor oyuncuları için "mükemmel" bir seçenek olarak gösteriliyor.