WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Re-Pie Yatırım Holding ile MİA Teknoloji arasındaki hisse takas işlemi

MİA Teknoloji A.Ş, Re-Pie Yatırım Holding A.Ş ile arasındaki hisse takas işlemine ilişkin bilgi verdi.

Re-Pie Yatırım Holding ile MİA Teknoloji arasındaki hisse takas işlemi
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Şirketimiz MİA Teknoloji A.Ş ile Re-Pie Yatırım Holding A.Ş arasında 04.07.2025 tarihinde imzalanan pay takas (trampa) sözleşmesine istinaden, Re-Pie Yatırım Holding'in sahibi olduğu A grubu 686,401.25 ve B grubu 1,055,069.39 adet pay MİA Teknoloji A.Ş'ye devredilirken, MİA Teknoloji'ye ait 1.741.470,64 adet C grubu pay Re-Pie Yatırım Holding'e hisse virmanları yoluyla devredilmiştir. Ayrıca yine aynı tarihli (04.07.2025) bir diğer pay takas sözleşmesi kapsamında, Re-Pie Portföy Yönetimi'ne ait toplam B grubu 17.590,61 adet pay Suphi İsa Perilioğlu'da devredilirken, Suphi İsa Perilioğlu tarafında 17.590,61 adet C grubu pay ise Re-Pie Yatırım Holding A.Ş'ye virman yoluyla devredilmiştir.'' denildi.
 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.