WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Mudanya Belediye Meclisi ağustos ayında da çalışacak

Mudanya Belediye Meclisi, Başkan Deniz Dalgıç’ın önerisiyle Ağustos ayında da tatile girmeden çalışmalarına devam etme kararı aldı.

Mudanya Belediye Meclisi ağustos ayında da çalışacak
Paylaş:

Mudanya Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı İkinci Oturumu’nda tarımsal üretimi güçlendirmek amacıyla MUDAŞ AŞ’nin sermayesinin artırılmasına karar verildi.

Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, alınan kararla birlikte Mudanya’da tarımsal faaliyetlerin ivme kazanacağını belirterek, “Bu sayede MUDAŞ AŞ’nin ortağı olduğu Tarım AŞ, bu taşınmazlarda meyve üretimi, sera alanları, soğuk hava deposu, yağhane ve sebze-meyve kurutma gibi tarımsal amaçlı üretim yapacak. Böylece bu alanlar, Mudanya’nın tarımsal potansiyelini artıracak şekilde değerlendirilecek.” dedi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Başkan Deniz Dalgıç, bir sonraki meclis toplantısının tarihini belirlerken Ağustos ayında da çalışmaların sürdürülmesi yönünde öneride bulundu. Dalgıç, “Mudanya’nın bekleyen önemli konuları var, komisyonlarda çalışılan başlıklar var. Ağustos ayında tatil yapmama önerisinde bulunuyorum. Şu anda en az ihtiyacımız olan şey tatil yapmak. Eğer sizin için de uygunsa Ağustos ayında Meclis çalışmalarına devam edelim.” dedi.

Başkan Dalgıç’ın teklifi, oy birliğiyle kabul edilerek, komisyonlardaki çalışmaların sürmesine ve Meclis’in 5 Ağustos’ta toplanmasına karar verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.