WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

10 yaş altı futbol turnuvası sona erdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Samsun Bölge Temsilciliği'nin koordinasyonunda Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliği çerçevesinde 40 takım ile 3 hafta boyunca düzenlenen 10 yaş altı futbol turnuvası sona erdi.

10 yaş altı futbol turnuvası sona erdi
Paylaş:

TFF'den yapılan açıklamaya göre 2015 doğumlu erkek futbolcuların yer aldığı turnuvada takımlar, 2013 ve 2014 doğumlu 3'er kız futbolcuya da yer verdi. Samsunspor'un ev sahipliği yaptığı Batı Park Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada, Samsunspor takımı şampiyon oldu.

İkinciliği Atakum Belediyespor'un, üçüncülüğü Samsun Kadıköyspor'un, dördüncülüğü ise Kurupelit Belediyespor'un elde ettiği turnuvada, takımlara kupa ve madalyaları TFF Samsun Bölge Temsilcisi Hasan Özbulut ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Özkan tarafından verildi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.