WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İzmit Belediyesi’nden aşure ikramı

İzmit Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle kentin farklı noktalarında Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

İzmit Belediyesi’nden aşure ikramı
Paylaş:

Muharrem ayının manevi atmosferini paylaşmak ve birlik beraberliği pekiştirmek amacıyla İzmit Belediyesi, vatandaşlara Cuma namazı çıkışı Fevziye Cami, Kısalar Köyü cami, Kuruçeşme cami, Alikahya Hayırsevenler Camii ve Mehmet Ali Paşa Camii’nde aşure dağıttı. 

Hayırsevenler Camii’ndeki aşure programına Başkan Yardımcısı Celal Hülür, Mehmet Ali Paşa Camii’ne Başkan Yardımcısı Erdem Arcan, Fevziye Camii’ndeki programa İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İlker Ulusoy, Dernekler Masası Başkanı Eray Bodur ve Tepecik Mahalle Muhtarı Ahmet Alkan katıldı.

Kısalar Köyü Camii’nde yapılan ikram programa ise Köy Hizmet Masası Sorumlusu Turgay Oruç eşlik etti. Vatandaşlar, Muharrem ayının manevi atmosferinde yapılan bu ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.