WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
YEREL

Gercüş'te doğaya sülünler salındı

Gercüş'te doğaya sülünler salındı
Paylaş:

BATMAN (AA) - Gercüş ilçesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) İl Şube Müdürlüğü tarafından doğaya sülünler bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Halil Erdoğanoğlu, Samsun Gelemen Sülün Üretim Merkezi ile Terme Sülün Üretim Merkezinde her yıl binlerce sülünü yetiştirerek Türkiye'nin farklı illerinde doğaya bırakıldığını söyledi.

Kene, süne ile beslenen sülünlerin, ekolojik sistem içinde önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Erdoğanoğlu, bu yıl da Batman'a 1500 sülünün doğaya salınımını gerçekleştireceklerini bildirdi.

Sülünlerin bir kısmının Gercüş ilçesinde doğaya bıraktıklarını belirten Erdoğanoğlu, "Vatandaşların bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Sülünleri avlayan kişiler hakkında çok ciddi cezalar uygulanacaktır." dedi.

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.