WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Vali Aygöl, “Zaferin Adı Türkiye” temalı senato toplantısına katıldı

Tunceli, 16 Temmuz (Hibya) - Tunceli Valisi Şefik Aygöl, Munzur Üniversitesi’nde düzenlenen “Zaferin Adı Türkiye” temalı senato toplantısına katıldı.

Vali Aygöl, “Zaferin Adı Türkiye” temalı senato toplantısına katıldı
Paylaş:

Munzur Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün anlam ve önemi ele alındı. Programda, milli iradeye sahip çıkmanın ve halkın demokrasiye verdiği desteğin önemi vurgulandı.

Toplantıya üniversite yönetimi, senato üyeleri ve akademisyenlerin yanı sıra il protokolünden de temsilciler katıldı. Vali Aygöl, yaptığı konuşmada, “15 Temmuz’da gösterilen kararlılık, bu milletin vatanına ve istiklaline nasıl sahip çıktığının en açık göstergesidir.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.