WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Başbakan Mustafa: İnsanlık adeta çöküşün eşiğinde

Ramallah, 20 Temmuz (Hibya)- Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa, insanlığın adeta çöküşün eşiğinde olduğunu açıkladı.

Başbakan Mustafa: İnsanlık adeta çöküşün eşiğinde
Paylaş:

Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed Mustafa, yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’nde derinleşen insani felaket karşısında dünyanın sessizliğinden duyduğu büyük üzüntüyü dile getirdi.

Mustafa, “Gazze Şeridi’ndeki durumun bu dehşet verici seviyeye gelmesine izin verilmiş olması akıl almaz ve inanılmaz bir şey. İnsanlık adeta çöküşün eşiğinde. Halkımızın bu çağda, bu yüzyılda açlıktan ölüyor olmasına dünyanın göz yumması kesinlikle kabul edilemez ve açık bir şekilde reddediyoruz. Bu tahammül edilemez durumu sona erdirmek için sesimizi yükseltmeye ve elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu durum sadece insanlık dışı değil, aynı zamanda ahlaki ve siyasi açıdan da kabul edilemez,” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.