Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Şehit Aileler ve Gaziler ile birlikte yeni atanan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yeni atanan İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici’ye Şanlıurfa Şehit Aileler Derneği hayırlı olsun ziyaretinde. Erdem Bildirici vee şehit aileleri arasında sıcak bir sohbet gerçekleşti.

Şanlıurfa Emniyet müdürü Erdem Bildirici yaptığı konuşmada: ”biz buralarda rahat oturuyorsak şehitlerimiz ve Gazilerimizin sayesinde oturmaktayız. Her zaman Şehit ailesi ve Gazilerine kapılarının açık olduğunu” söyledi.

Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ise, Emniyet Müdürü Erdem Bildirici'ye hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Şanlıurfa’mıza hoş geldiniz, yeni göreviniz size, ailenize, şehrimize hayırlı olsun. İnşallah Şanlıurfa’mıza güzel ve hayırlı hizmetlerde bulunarak, halkımızın güven içersinde huzur ve sükûnetine katkı sağlarsınız. Bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan emniyet müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.