ANKARA (AA) - TotalEnergies İstasyonları ve M Oil İstasyonları markalarını bünyesinde bulunduran GüzelEnerji, VakıfBank ile başlattığı kampanya kapsamında 100 lira ekstre indirimi fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanyaya katılmak için 16 Ağustos-30 Eylül tarihlerinde VakıfBank Mobil uygulamasında yer alan "cepte kazan" üzerinden "hemen katıl" tuşuna tıklamak yeterli olacak.

Kampanya kapsamında TotalEnergies veya M Oil istasyonlarından VakıfBank Worldcard ile söz konusu tarihlerde farklı günlerde ve tek seferde 4 defa yapılacak 500 lira ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımı sonrası, 1-10 Ekim tarihlerindeki 100 lira ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımından 100 lira ekstre indirimi sağlanacak.

Müşteri bazlı ve bir müşterinin yalnızca bir kez katılabileceği kampanyada akaryakıt veya otogaz alımı ödemelerinin anlaşmalı TotalEnergies ve M Oil istasyonlarında VakıfBank POS sistemi üzerinden yapılması gerekiyor.

Sadece bireysel kredi kartlarının yararlanabildiği indirim, 16 Ekim'de bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yansıtılacak.