WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

MAV Cello Ensemble, Zeytin Altında sahne aldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin (AASSM) bahçesindeki zeytin ağacının altında gerçekleştirilen “Zeytin Altında” konserleri kapsamında sahne alan MAV Cello Ensemble, sanatseverlerde yaz esintisi yaşattı.

MAV Cello Ensemble, Zeytin Altında sahne aldı
Paylaş:

MAV Cello Ensemble, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin “Zeytin Altında” konserleri kapsamında konser verdi. Merkezin bahçesinde bulunan zeytin ağacının altında “Cello ile Dünya Turu” adıyla düzenlenen konser, izleyenlere müzik şöleni yaşattı.

MAV Senfoni Orkestrası'nın viyolonsel sanatçılarından oluşan MAV Viyolonsel Topluluğu, beş yıldır birlikte çalıyor. Opera sanatçısı Klara Kolonits, viyolonsel sanatçıları Ditta Rohmann ve Gustav Rivinius'un konserlerine konuk olarak katılan topluluğun repertuvarı, Barok dönemden 21. yüzyıla kadar klasik müzik, tango, ragtime, caz ve film müziklerini kapsıyor. Topluluk, Richard Rozsa, Mate Tomasz, Rita Vadasz, Krisztina David, Marcell Vamos ve Katalin Vamos’tan oluşuyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.