İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Üyesi Muharrem Çelik, TBM Formatörü Beşir Görür seminerde öğrencilere teknoloji bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar ile ilgili bilgi, birikim ve tecrübelerini aktardılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu seminerde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında vücut ve ruh sağlığının korunmasında zararlı alışkanlıklardan uzak durmanın önemine değinerek “Olacaksa hayatınızda bir bağımlılık o da Kitap Okumak olsun, Ülkemizin pırıl pırıl, sağlıklı, ilimle, bilimle ilgilenen bireylere ihtiyacı var. Başarı ancak ve ancak daha çok çalışmak ve daha çok okumakla elde edilir. Bizler eğitim kurumlarımızda sizlere en iyisini sunmak için varız. Bizlerin en büyük mutluluğu sizlerin başarılı olmasıdır.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu pansiyonda kalan öğrencileri sınıfların da ziyaret edip, tatil ve sıcak günlere rağmen ders çalışıp, kitap okuyarak zamanını değerlendiren öğrencileri tebrik etti.