WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Albanese'nin tutumunu memnuniyetle karşıladı

Ramallah, 5 Ağustos (Hibya)- Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, Avustralya Başbakanı'nın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a yaptığı çağrıyı ve içeriğini memnuniyetle karşıladığını bildirdi.

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Albanese'nin tutumunu memnuniyetle karşıladı
Paylaş:

Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığından yapılan açıklamada Dışişleri Bakanlığının Avustralya Başbakanı'nın Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a yaptığı çağrıyı ve içeriğini memnuniyetle karşıladığı belirtildi. 

Filistin Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 

"Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanlığı, Avustralya Başbakanı Anthony Albanese'nin Filistin Devleti Başkanı Mahmud Abbas'a yaptığı telefon görüşmesini ve görüşmenin içeriğini, ayrıca Avustralya'nın Gazze Şeridi ve işgal altındaki Batı Şeria'daki halkımızın çektiği acılara, iki devletli çözüme ve Filistin halkının bağımsız bir devlet özlemlerine verdiği desteğe ilişkin vurguladığı tutumları memnuniyetle karşılamaktadır."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.