Demet Akalın'ın Gülden Karaböcek için 'enişteci' demesi ve birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekmesinin ardından, ünlü sanatçının özellikle eski eşi merak edildi. Gülden Karaböcek'in ablası Neşe Karaböcek ile 49 yıl küs kalmasına neden olan eski eşi ile yaşananları, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay canlı yayında anlattı.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı yorum ve paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren şarkıcı Demet Akalın, Karaböcek'in viral olan görüntüleriyle ilgili magazin gündemine oturan şu yorumu yaptı:

“Tüm eniştecilerin sonu böyle olsa da izlesek...”

Gülben Ergen'de Gülden Karaböcek'e destek veren ünlüler arasında yer aldı ve sosyal medya hesabından 'Siz bizim kıymetlimizsiniz' diyerek paylaştı. Hande Yener de Gülden Karaböcek’e destek verirken ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, canlı yayına bağlanarak Demet Akalın’ın haklı olduğunu dile getirdi. Beyaz Magazin programına bağlanan Akay, şoke eden açıklamalar yaptı.

“Baldız baldan tatlı” diyen Onur Akay, “Demet Akalın gerçek sanatçılara her zaman çok özel şeyler yapmış, yüreği çok güzel birisi. Bazı gazetelerde Neşe Karaböcek boşandıktan sonra Gülden Karaböcek Atilla Alpsakarya ile aşk yaşadı falan yazıyor. Tamamen yanlış Neşe Karaböcek deli gibi aşıkken elinden almıştır.” dedi.

“GÜLDEN KARABÖCEK BESTECİ DEĞİL”

Onur Akay, Gülden Karaböcek’le ilgi açıklamalarına şöyle devam etti:

“Atilla Alpsakarya o şarkıların tamamını parayla satın almıştır ve Gülden Karaböcek imzasını atmıştır. Besteci değildir kendisi. Sürünüyorum, Dilek Taşı tamamı parayla satın alınmıştır. Atilla Alpsakarya’dan ayrıldıktan sonra iki gazeteci ile birlikte olmuştur ve basılmıştır hapse girmiştir. Hapse girdikten sonra da tüm haberleri sildirmişler.”