WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Alacak verecek kavgası kanlı bitti

Samsun'da İkinci El Galericiler Sitesi'nde çıkan alacak-verecek kavgasında 6 yerinden bıçaklanan şahıs ağır yaralandı. 

Alacak verecek kavgası kanlı bitti
Paylaş:

  Olay, İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi'nde bulunan Samsun İkinci El Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.A. adlı şahıs alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada F.B.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Sol omzundan, sağ ve sol bacaklarından olmak üzere 6 yerinden bıçaklanan Ö.A. ağır yaralandı. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ö.A., tedavi altına alındı. F.B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.  

 İHA

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.