WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

İnfo Yatırım: Altın ilerleyen işlem saatlerinde karışık görünümü sürdürdü

İstanbul, 15 Ağustos (Hibya) – İnfo Yatırım, yeni işlem gününe 3336 dolar seviyelerinde başlayan altının, ilerleyen işlem saatlerinde karışık görünümü sürdürdüğünü bildirdi.

İnfo Yatırım: Altın ilerleyen işlem saatlerinde karışık görünümü sürdürdü
Paylaş:

İnfo Yatırım’ın raporunda yeni işlem gününe 3336 dolar seviyelerinde başlayan altının, ilerleyen işlem saatlerinde karışık görünümü sürdürdüğü ifade edildi. Raporda şunlar kaydedildi:

“Daha önce 3 kez 3450 dolar seviyelerini test eden altında o seviyelerin aşılamaması sonucunda ciddi geri çekilmeler yaşadı. Son dönemde dar bir bantta hareket eden altın için jeopolitik riskler önemli bir katalizör olmaya devam ediyor. Yavaş yavaş ek gümrük tarifeleriyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması, jeopolitik anlamda savaş gündeminde yaşanan olumlu haber akışları altın tarafında itici gücünü kaybetmesine neden olan gündemler arasında. Ancak geçtiğimiz günlerde açıklanan ABD enflasyon verisiyle beraber FED’in faiz indirimi noktasındaki beklentinin yüzde 90 oranına çıkması altın tarafında itici güç olmaya devam ediyor.

“Ekonomik takvime bakıldığında ise bugün ABD kanadından TSİ 15:30’da açıklanacak olan Perakende Satışları verisi önemli olabilir. Geçtiğimiz ay açıklanan Perakende Satışlar verisi beklenti yüzde 0,1 olarak karşımıza çıkarken açıklanan yüzde 0,6 olmuştu. Bunun da en temel sebeplerinden biri ek gümrük tarifleriydi. Bugün ise beklenti yüzde 0,6 olarak karşımıza çıkıyor. Teknik olarak ise; 3360 – 3375 – 3390 seviyeleri direnç noktaları olarak, 3330 – 3310 – 3290 seviyeleri ise destek noktaları olarak takip edilebilir.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.