WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Litvanya Dışişleri Bakanı Budrys: Ukrayna'da adil ve kalıcı barış en büyük önceliğimizdir

Vilnius, 16 Ağustos (Hibya)- Litvanya Dışişleri Bakanı Kestutis Budrys, Ukrayna'da adil ve kalıcı barışın en büyük öncelikleri olduğunu belirtti.

Litvanya Dışişleri Bakanı Budrys: Ukrayna'da adil ve kalıcı barış en büyük önceliğimizdir
Paylaş:

Litvanya Dışişleri Bakanı Budrys, açıklamasında Ukrayna'da adil ve kalıcı barışın en büyük öncelikleri olduğunu kaydetti. 

Bakan Budrys, şu ifadeleri kullandı:

"İşe yarayan yolda ilerlemeliyiz: 19. AB yaptırım paketini hazırlamak, Rusya üzerindeki baskıyı sürdürmek, Ukrayna’ya askeri desteği artırmak ve Ukrayna'nın AB yolunu hızlandırmak. Ve hepsinden önemlisi – uluslararası hukukun ilkelerini savunmak."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.