WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
SPOR

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sağır, Türkiye 3'üncüsü oldu

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Emir Asaf Sağır, Hatay’da düzenlenen Türkiye Aba Güreşi Şampiyonası’nda 100 kilogram sıkletinde Türkiye 3'üncüsü oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Sağır, Türkiye 3'üncüsü oldu
Paylaş:

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün sporcularından Emir Asaf Sağır, Hatay’da gerçekleştirilen Türkiye Aba Güreşi Şampiyonası’nda başarı elde etti. 100 kilogram sıkletinde mindere çıkan Emir Asaf Sağır, sergilediği  performansla Türkiye 3'üncüsü oldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Gençlerimizin sporla iç içe yetişmesi, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak ulusal ve uluslararası başarılar elde etmesi için her zaman yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz. Bu vesileyle sporcumuzu yürekten tebrik ediyor, başarılarında emeği geçen antrenörlerimize ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyoruz. Trabzon, sporda daima zirveye yürüyen bir şehir olmayı sürdürecektir." ifadeleri kullanıldı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.