WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Luxon: Yeni Zelanda Ukrayna'nın yanında yer alıyor

Wellington, 19 Ağustos (Hibya)- Yeni Zelanda Başbakanı Christopher Luxon, Yeni Zelanda'nın Ukrayna'nın yanında yer aldığını bildirdi.

Luxon: Yeni Zelanda Ukrayna'nın yanında yer alıyor
Paylaş:

Yeni Zelanda Başbakanı Christopher Luxon, Yeni Zelanda'nın Ukrayna'nın yanında yer aldığını belirtti.

İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Almanya Başbakanı Friedrich Merz, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve diğer dünya liderleriyle bugün ABD Başkanı Donald Trump ile yapılacak görüşmeler hakkında görüştüğünü kaydeden Luxon, "Ukraynalılar çok uzun süredir acı çekiyor. Adil ve kalıcı bir barış istiyoruz." dedi. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BM ILO heyeti, Vali Erol’u ziyaret etti

Akışın sonuna geldiniz.