WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kepez Belediyesi, okulları yeni döneme hazırlıyor

Kepez Belediyesi, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, ilçe sınırları içerisindeki okullarda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kepez Belediyesi, okulları yeni döneme hazırlıyor
Paylaş:

Park ve Bahçeler, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların yeni eğitim-öğretim yılına eksiksiz ve hijyenik bir ortamda başlaması için çalışma yürütüyor. Kepez Belediyesi ekipleri bu kapsamda Duacı Eczacılar İlkokulu ve Ortaokulu ile Kirişçiler İlköğretim Okulu’nda temizlik, bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.  Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de, çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Duacı Eczacılar İlkokulu ve Ortaokulu'na giden Başkan Kocagöz, okulun bakım ve onarım işlerinde görev yapan belediye personeline kolaylıklar diledi.

Kepez’in Antalya’nın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan Başkan Kocagöz, “Kepez’imizde 170 okulumuz ve 112 bin öğrencimiz var. Bu sayı birçok ilçeden daha büyük… Biz de belediye olarak tüm kurumlarla iş birliği içinde, üzerimize düşen ne varsa evlatlarımız için yapıyoruz. Şu ana kadar 53 okulumuzdan talep aldık. Temizlikten boyamaya, peyzajdan banka kadar bize gelen her talebi yerine getiriyoruz. Çocuklar bizim evlatlarımız, geleceğimiz, ortak paydamız çocuklarımızdır. A ya da B kurumu diye ayırmıyoruz. Elimizden geleni çocuklarımız için yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

Kepez’de değişim ve dönüşümün devam ettiğini belirten Kocagöz, şunları kaydetti:

“İçme suyu boruları yenileniyor. Doğalgaz eskiden bir hayaldi, şimdi ise doğalgaza kavuşuyoruz. Antalya’nın en güzel parkı olan Gençlik Parkı’nı Duacı’ya yapıyoruz. Adını da usta sanatçımız Edip Akbayram’ın ismiyle taçlandırdık. Duacı gelişiyor, Kepez gelişiyor. Antalya’nın geleceği Kepez.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.