WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kayapınar’daki Kadın Emeği Çarşısı’na iki yeni işyeri eklendi.

Kayapınar Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü’nün öncülüğünde faaliyet gösteren Kadın Emeği Çarşısı’nda iki yeni işyeri hizmete girdi.

Kayapınar’daki Kadın Emeği Çarşısı’na iki yeni işyeri eklendi.
Paylaş:

Kayapınar Belediyesi tarafından , kadınların ekonomik ve sosyal hayatta aktif rol almasını destekleyen Kadın Emeği Çarşısı’nda iki yeni işyeri açıldı..

Açılış törenine Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Berivan Gülşen Sincar, belediye meclis üyeleri ve eşbaşkan yardımcıları katıldı.

Eşbaşkan Sincar, törende yaptığı konuşmada“Kadın Emeği Çarşısı, kadınların üretimlerini görünür kıldığı ve ekonomik hayata katılımlarını desteklediği bir platformdur”dedi.

Sincar, belediye olarak kadınlara yönelik desteklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Kadın Emeği Çarşısı, 40 kadının katılımıyla faaliyet gösteriyor. Çarşıda çanta, dikiş-nakış, sebze ve aromatik bitki kurutma gibi alanlarda üretilen el yapımı ürünler satışa sunuluyor.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.