​​​​​​​İSTANBUL (AA) - Medical Point Gaziantep Hastanesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde çalışanların ve misafirlerin katılımı ile coşkulu şekilde kutlandı.

Hastanede gerçekleştirilen etkinlikte, diyaliz hemşiresi Hülya Aslan'ın solo şarkı performansı ile klasik gitarda sanat koordinatörü Hasan Korkmaz'ın canlı müzik dinletisi konser coşkusuyla devam etti.

Etkinlikte ekibin şarkılarına, çalışanların yanı sıra misafirler de ay yıldızlı balonlarla ve bayraklarla eşlik etti. Öte yandan etkinlikte hastane çalışanları da Mustafa Kemal Atatürk imzalı ay yıldızlı tshirtler giydi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hayrullah Kubba, "30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle büyük komutan Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, milletimizin bu büyük bayramını şahsım ve grubum adına kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirterek, solo performansından dolayı diyaliz hemşiresi Hülya Aslan'ı ve emeği geçen herkesi tebrik etti.​​​​​​​