WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Çekya Dışişleri Bakanı Lipavsky: Bu dengesizlik sürdürülemez

Prag, 3 Eylül (Hibya)- Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, Çekya'nın Rusya'ya diplomat göndermek istediğinde vize başvurusunda bulunması gerektiğini kaydetti.

Çekya Dışişleri Bakanı Lipavsky: Bu dengesizlik sürdürülemez
Paylaş:

Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky, Çekya'nın Rusya'ya diplomat göndermek istediğinde vize başvurusunda bulunması gerektiğini ve çoğu zaman vize alamıyor olduğunu belirtti. Rus diplomatların da çoğu zaman Çekya'dan vize alamıyor olduğunu aktaran Lipavsky, şunları kaydetti:

"Ancak diğer Schengen ülkeleri üzerinden sorunsuz bir şekilde Çek Cumhuriyeti'ne ulaşabiliyorlar. Bu dengesizlik sürdürülemez. Bu nedenle Avrupalı ​​ortakları Rusya'dan korkmamaya ve daha sert bir duruşu desteklemeye çağırıyorum."

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.