WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

İzmir'de Zafer Yürüyüşü düzenlendi

İzmir’in kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü kutlamaları tarihi güzergah üzerinde düzenlenen Zafer Yürüyüşü ile başladı.

İzmir'de Zafer Yürüyüşü düzenlendi
Paylaş:

İzmir’de kurtuluşun 103’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türk ordusunun 9 Eylül 1922'de kente girerken kullandığı güzergah üzerinde 9 Eylül Zafer Yürüyüşü düzenlendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın katıldığı yürüyüş, Basmane Karakolu önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti.

Kortejde milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, bürokratlar, iş dünyası, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve binlerce İzmirli yer aldı. Yürüyüşte 350 metre uzunluğundaki Türk Bayrağı taşındı. Zafer Yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı’nda noktalandı. Program kapsamında İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral İrfan Özsert ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İnegöllü sporculardan başarı

Akışın sonuna geldiniz.