14 Eylül 2025 tarihinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, bir araçta gerçekleştirilen aramada 2 parça halinde 2 kilo 300 gram skunk maddesi bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli şahıs, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Öte yandan, 12-13 Eylül 2025 tarihlerinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Haliliye, Karaköprü ve Viranşehir ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda ruhsatsız silah bulunduran kişilere yönelik baskınlar yapıldı. Ev ve eklentilerde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 20 adet farklı çaplarda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, uyuşturucu ve silah kaçakçılığına karşı operasyonların azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.
HABER: İBRAHİM UYGUR


