Şüpheli şahısların yakalanması için 27 Ağustos 2023, 31 Ağustos 2023 ve 01 Eylül 2023 günü icra edilen operasyonel faaliyetler neticesinde; 20.830 gram skunk maddesi ele geçirilmiş, (5) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan adli işlemlerin ardından (5) şahıs tutuklanmıştır.

 

Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonel çalışmalarımız, “Kökünü Kurutana Kadar” azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam etmektedir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, doğu illerinden batı illerine yüklü uyuşturucu madde sevkiyatının yapılacağı bilgisi alınmıştır.

Şüpheli şahısların yakalanması için 03 Eylül 2023 ve 04 Eylül 2023 günü icra edilen operasyonel faaliyetler neticesinde; 167.250 gram skunk maddesi ele geçirilmiş, (4) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan adli işlemlerin ardından (4) şahıs tutuklanmıştır.

Uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonel çalışmalarımız “Kökünü Kurutana Kadar” azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.