İSTANBUL (AA) - FLO, kapsayıcı ve insan odaklı yönetim anlayışıyla çalışma deneyimini geliştirmek üzere "Çalışan Mutluluğu Takımı"nı kurdu.

FLO açıklamasına göre, 3 kıtada 30 ülkede 800’ün üzerinde mağazasıyla hayatın her alanında eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılığı savunan FLO, 15 binden fazla kişiye istihdam sağlıyor. Çalışma arkadaşlarının kariyerlerine uzun süre eşlik etmek için onların beklenti ve değerlendirmelerini önceliklendiren FLO, çalışma deneyimini geliştirmek üzere "Çalışan Mutluluğu Takımı"nı kurdu.

FLO’nun gönüllülük esasına dayalı olarak oluşturduğu "Çalışan Mutluluğu Takımı", FLO’luların beklentileri doğrultusunda gelişimin ve değişimin gerekli olduğu tüm alanlara odaklanıyor. Farklı departmanlardan ve pozisyonlardan kişilerin bir araya geldiği "Çalışan Mutluluğu Takımı"nı düzenli olarak büyütüp güçlendirmeyi amaçlayan FLO, çalışma deneyimini geliştirerek, herkesin işine ve hayatına kolaylık, hız ve eğlence katacak yenilikler üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

- "Mutluluk üzerine bir kurum kültürü inşa etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz"

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen FLO Üst Yöneticisi (CEO) Yenal Gökyıldırım, FLO olarak insan odaklı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışına sahip olduklarını dile getirdi.

"Çalışan Mutluluğu Takımı" projesiyle hem mevcut çalışanlar hem de yeni katılacak ekip arkadaşları için mutluluk üzerine bir kurum kültürü inşa etmek için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Gökyıldırım, şunları kaydetti:

"Çalışan mutluluğunun başarılı ve sürdürülebilir bir şekilde ilerleyebilmesi, özellikle de müşteri ile doğrudan temas eden perakende sektöründe büyük önem taşıyor. Bizler de FLO olarak 'önce insan' değerimiz ışığında çalışma arkadaşlarımızın gelişimine katkı sağlayacak, motivasyonlarını artıracak projelerimiz ile mutlu bir çalışma ortamı yaratmak üzere çalışıyoruz. Bu kapsamda kurduğumuz 'Çalışan Mutluluğu Takımı' ile tüm FLO'luların işine ve hayatına dokunacak yenilikleri hayata geçirmek için hep beraber adım atıyoruz."

- "Yaratıcı fikirlerin de ortaya çıktığını bizzat gözlemliyoruz"

Yenal Gökyıldırım, FLO olarak katılımcı yönetişim modelini benimsediklerini ve çalışanların beklentilerini önemli sorumlulukları arasında gördüklerini ifade ederek, şunları aktardı:

"Çalışma arkadaşlarımızın gelişimi, motivasyonu ve mutluluğu için çalışmalar yapıp onlara ilham vermek ve onların yenilikleri takip etmelerine platform oluşturmak önceliğimiz. Burada bizim için en değerli kaynak çalışma arkadaşlarımızın bizlerden beklentileri. Mutlu çalışanların olduğu yerde daha fazla değer yaratıldığını ve bu değere bağlı olarak yaratıcı fikirlerin de ortaya çıktığını bizzat gözlemliyoruz. Bunun için tüm çalışma arkadaşlarımızın kariyer hedefleri ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenerek yol haritamızı hazırlıyoruz. 'Çalışan Mutluluğu Takımı' ile çalışma arkadaşlarımızı dinleyerek, gelişim ve değişimin gerekli olduğu odak alanlarını belirliyoruz. Bu odak alanları kapsamında da tüm departmanlarla iş birliği halinde projeler geliştiriyoruz."