Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Merkezinden Açıklama

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Genel Sekreteri Murat Uygur, yapmış olduğu yazılı açıklamasıyla, kuruluşun Muğla İl Başkanlığına Ahmet Birgül’ün atandığını açıkladı.

Murat Uygur ; Ahmet Birgül'e Güvenimiz tamdır.

Murat Uygur; "GESKON Yönetim Kurulu olarak, yeni atanan Geskon Muğla İl Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Muğla'da kendisi GESKON Gençlik ve Spor Konfederasyonumuzu temsil etmede tam yetkilidir. Kendisine güvenimiz tamdır." dedi.

Başkan Ahmet Birgül; Gençlik ve Spor Konfederasyonu Muğla İl Başkanlığı olarak Muğlamız için hayırlı olacak projelerimiz var.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Muğla İl Başkanlığı'na atanan Fethiyeli İş İnsanı, Finans Uzmanı ve Uluslararası Gazeteci Ahmet BİRGÜL ise yaptığı açıklamada; "Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Muğla İl Başkanlığına Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Feridun CEVAHİROĞLU'nun tensipleri ile atanmış bulunmaktayım. İnşallah bu görevimizi layıkıyla yerine getireceğim. Muğla'da gençlik ve spor adına güzel projelere imza atacağız.

Muğla'da sportif yeteneği olan gençlerimizin yeteneklerini kullanmaları için fırsatlar sunacağız. Gençlerimizin kötü alışkanlıklarından uzak, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; Zeki, Çevik ve aynı zamanda Ahlaklı bireyler yetişmeleri için öncülük edeceğiz.

Özellikle amatör spor kulüplerinin ve futbol kulüplerinin mali durumlarının iyileştirilmesi, bilinirliklerinin arttırılması ve Muğla’mızda spor turizminin gelişmesine katkı sağlamak için yurtdışındaki spor federasyonu ve kulüpler ile uluslararası spor müsabakaları düzenlenmesi için projelerimiz var." dedi.

Başkan Ahmet BİRGÜL; "Ayrıca gençlik ve spor alanında projeleri olan tüm kurum ve kuruluşlar ile spor kulüpleri, kent konseyleri, belediyeler ile işbirliği yapmak için hazırız. Projeleri olan, Muğla GESKON ailesinde gönüllü projelere destek olmak isteyen özellikle genç bireylerimizi Gençlik ve Spor Konfederasyonu (GESKON) Muğla İl Başkanlığımıza davet ediyoruz" dedi.