İSTANBUL (AA) - Amazon.com.tr, dünyaca ünlü lüks güzellik markalarından etkileyici ürün yelpazesi sunan "Premium Kişisel Bakım ve Kozmetik" kategorisini kişisel bakımlarına önem veren müşterileri için hayata geçirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Amazon.com.tr'nin "Premium Kişisel Bakım ve Kozmetik" kategorisi sayesinde kişisel bakımlarına önem verenler, premium seviyede en kaliteli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini deneyimleme imkanı buluyor.

"Lüks Güzellik" kategorisi sadece en iyi ürünleri tercih edenler için en seçkin ürünleri bir araya getiriyor. Prestijli cilt bakım ürünlerinden parfümlere ve tüm kozmetiklere kadar oldukça geniş bir yelpaze bu kategori altında sunuluyor.

Amazon.com.tr müşterileri bu kategori altında Vichy, Clinique, Estee Lauder, Guerlain, Murad, La Roche Posay, Wella Professional, Elizabeth Arden, Institut Esthederm gibi dünyaca ünlü lüks kozmetik ve kişisel bakım markalarının yüksek kalitedeki ürünlerini keşfederek zengin bir alışveriş deneyimi yaşıyor.

Müşterilerin bilinçli seçimler yapmasına yardımcı olan detaylı ürün açıklamaları ve müşteri yorumlarının yanı sıra hızlı ve güvenilir teslimatın kolaylığı ile müşteriler en sevdikleri lüks güzellik ürünlerine güvenle ulaşabiliyor.