WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Esenyurt Adliyesi’nin yapımı yıl sonunda başlıyor

Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti. Görüşmede, Esenyurt Gökevler Mahallesi’nde yapılması planlanan Esenyurt Adalet Sarayı Projesi ele alındı.

Esenyurt Adliyesi’nin yapımı yıl sonunda başlıyor
Paylaş:

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Aksoy, adliye projesinin hazırlık sürecinde sona gelindiğini ve ihale aşamasının kısa süre içinde tamamlanarak inşaatın yıl sonunda başlayacağını duyurdu. Aksoy, şunları kaydetti:

“Esenyurt Adliyesi için Adalet Bakanımızın ciddi desteğini hissediyoruz. Proje çalışmalarında sona yaklaşılan adliye binamız için ihale süreci çok yakında başlayacak. Esenyurt’un yatırımlarının takibini, birlik ve beraberlik içerisinde sürdürüyor; kamu hizmetlerinde adeta bir seferberlik ruhuyla hareket ediyoruz. Bu büyük projenin ilçemize kazandırılmasına öncülük eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkür ediyorum.”

Gökevler Mahallesi’nde inşa edilecek olan Esenyurt Adalet Sarayı, toplam 85 bin metrekare kapalı alana sahip olacak.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.