İSTANBUL (AA) - Doğa Koleji, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde Türkiye genelindeki 100'ü aşkın kampüsünde tüm öğrenci ve velilerin katılımıyla düzenlenen oryantasyon programını tamamladı.

Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, oryantasyon programına okul hayatıyla ilk kez tanışan okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri katıldı. "Mutlu çocuk öğrenir" ilkesiyle 2002 yılından bugüne öğrencilerini yetiştirmeye devam eden Doğa Koleji, oryantasyon haftasını başarıyla bitirdi.

Okul öncesi ve 1. sınıf düzeyindeki öğrenciler, 4-8 Eylül'de okul hayatını deneyimledi. Oyun ve etkinliklerle okula ve sınıfa fiziksel olarak alışmaları, arkadaşlarıyla tanışmaları ve öğretmenleriyle bağ kurarak okul hayatına uyumları sağlandı.

Doğa Koleji'nin tüm kampüslerinde uygulanan oryantasyon programıyla öğrencilerin yeni-eğitim öğretim yılına hazır bulunuşları desteklendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Doğa Koleji Okul Öncesi Koordinatörü Esra Sert ve İlkokul Koordinatörü Mustafa Balta, oryantasyon programıyla öğrencilerine kavuşmanın heyecanını hissettiklerini belirterek, tüm kampüslerde oryantasyon haftasını başarıyla tamamladıklarını, Doğa Koleji'nin 20 yılı aşkın bilgi ve birikimi ve eğitimde fark yaratan içerikleriyle okul öncesi ve 1. sınıf öğrencilerini buluşturarak eğitim-öğretim yılına olumlu ve mutlu bir başlangıç yapmalarını sağladıklarını bildirdi.