WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Tekin: Öğretmen ve öğrencilerimizin gelişecekleri bir alan oluşturmaya çalıştık

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin “Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi” Projesinin Tanıtım Programı’na katıldı.

Bakan Tekin: Öğretmen ve öğrencilerimizin gelişecekleri bir alan oluşturmaya çalıştık
Paylaş:

“Öğretmen Eğitimi Dijital Ekosistemi” Projesinin Tanıtım Programı’na katılan Bakan Tekin projeyle alakalı konuşma yaptı.

Tekin konuşmasında “Türkiye Yüzyıl Maarif Modeli ile hem felsefi anlamda dünyada insan haklarının, demokrasinin egemen olduğu bir yapıyı inşa etmek için Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak üstümüze düşeni yapmayı referans olarak aldık hem de bugün lansmanını yaptığımız projede olduğu gibi dijital becerilerimizi, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin ahlaki sınırlar içerisinde geliştirecekleri bir alan oluşturmaya çaba sarf ettik.” İfadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.