WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Siyez buğdayı ata tohumu Düzce topraklarıyla buluştu

Düzce Belediyesi, Tarım Akademisi arazisinde başlattığı Ata Tohumu Yetiştiriciliği Projesi kapsamında, Kastamonu’dan temin edilen siyez buğdayı ata tohumlarını toprakla buluşturdu.

Siyez buğdayı ata tohumu Düzce topraklarıyla buluştu
Paylaş:

Düzce Belediyesi, Ata Tohumu Yetiştiriciliği Projesi kapsamında, siyezi Düzce topraklarıyla buluşturdu.

Tarım Akademisi Başkanı Mücella Öztürk’ün gözetiminde, Kastamonu’dan getirtilen tohumlar 7 dönümlük araziye ekildi.

Düzce Belediyesi Tarım Akademisi, yanmış hayvan gübresi ile karıştırılan toprağa ekilen siyez buğdayını suni gübre kullanmadan doğal şekilde yetiştirecek.

Ayrıca projenin ilerleyen aşamalarında elde edilecek siyez tohumlarının daha geniş alanlarda ekilerek üretimin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Zelenski'den barış çağrısı

Akışın sonuna geldiniz.