WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
EKONOMİ

Emlak Konut, yükleniciyle sözleşme yaptı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Muğla Bodrum Ortakent Müskebi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi kapsamında, yüklenici firmayla sözleşme imzaladı.

Emlak Konut, yükleniciyle sözleşme yaptı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Muğla Bodrum Ortakent Müskebi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işinin sözleşmesi, yüklenici Ilgın İnş. İç ve Dış Tic. A.Ş ile 09.10.2025 tarihinde imzalanmıştır.  Sözleşme değerleri, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri (ASKSTG) 17.530.000.000 TL, arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı (ASKŞPGO), yüzde 40, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri (ASKŞPTG) ise 7.012.000.000 TL'dir'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et İzmir İtfaiyesi’nden kurtarma operasyonu

Akışın sonuna geldiniz.