WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Başkan Güler: Çambaşı yaylamız yeni sezona hazır

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Çambaşı Yaylası Doğa Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Güler: Çambaşı yaylamız yeni sezona hazır
Paylaş:

Çambaşı Yaylası Doğa Tesisleri son 5 yılda 700 binin üzerinde yerli ve yabancı misafirleri ağırladı.

Ordu’nun turizm merkezleri arasında yer alan Çambaşı Yaylası Doğa Tesislerinde incelemeler yapan Başkan Hilmi Güler, “Yapılan yatırımlarla son 5 yılda ziyaretçi sayısı 700 bini aştı” dedi.

Başkan Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çambaşı Yaylasında bulunan Doğa tesislerini inceledik. Tesisi son yapılan çalışmalarımız ile yerli ve yabancı turistlerin gözde mekanları arasına girdi. Kış sezonu öncesi son hazırlıkların yapıldığı tesiste, son 5 yılda gerçekleştirilen yenileme ve kapasite artışıyla ziyaretçi sayısı 700 bini aştı. Modern konaklama alanları, kış sporları çeşitliliği ve eşsiz doğa güzelliğiyle Çambaşı, yeni sezona hazır.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.