Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kırsal mahallelerde içme suyu sorununa kalıcı çözümler bulmak için çalışmalarına devam ediyor. 
Vatandaşların sağlıklı suya erişimini temin eden ŞUSKİ ekipleri Eyyübiye ilçesi Alaca, Banarlı, Yeşilova, Demir, Yolgider, Demirci Mahallelerinde 10.350 metre isale hattı ile kesintisiz içme suyunu ulaştırdı.

Mahalle sakinlerinin taleplerinin çözümü için ekiplere talimat veren Başkan Beyazgül de çalışmaların tamamlanması ve suyun hatta verilmesiyle birlikte soluğu bölge halkının yanında aldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Beyazgül yaklaşık 12 kilometre uzaklıktan getirilen sağlıklı içme suyunun hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, MAHALLE SAKİNLERİ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTU”

Başkan Beyazgül, “ Mahalle sakinlerimizle birlikteyiz. Hepsi güler yüzle bizleri karşıladılar. Tüm vatandaşlarımıza teveccühleri için teşekkür ediyorum. Burada içme suyu içmeye elverişli değildi. Mahalle Muhtarımız bize müracaat ederek durumu izah ettiler. Biz de hemen ekiplerimize talimat vererek mahallelerimiz çok güzel bir içme suyuna kavuşmuş oldular. Beş köyümüzün içme suyunu yaklaşık 12 kilometre ileriden getirdik. Tek şebeke oluşturarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurmuş olduğumuz bu sistemi yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca buradaki mahallelerimizin yollarını da yapacağız. Böylelikle inşallah önemli sorunlardan da kurtulmuş olacaklar.” İfadelerine yer verdi.

MUHTAR YEŞİLAY, “BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Banarlı Mahallesi Muhtarı İsa Yeşilay ise “Allah Zeynel Başkanımızdan razı olsun bize su getirdi. Eskiden suyumuz hiç içilmiyordu. 12 kilometreden bizlere sağlıklı içme suyu getirdi. Buradaki yollarımız da yapılıyor. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.