WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP yöneticilerinin söylemlerine sert tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten CHP'ye tepki
Paylaş:

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP adına konuşanların ahlaktan yoksun bir dil kullandığını belirterek, bunun siyasetin ve demokrasinin tüm değerlerine yönelik bir saldırıya dönüştüğünü vurguladı.

“CHP yöneticileri muhalefet yapma adına bir husumet şebekesi gibi hareket etmektedir. Milletimizin kazanımlarına çökmesine müsaade etmeyeceğiz” diyen Çelik, CHP yönetiminin kendilerini husumet üretim merkezi haline getirdiğini ifade etti.

CHP yönetiminin, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ve AK Partiye yönelik saldırılarını lanetleyen Ömer Çelik, "Bu ahlaksız saldırılara siyaset ve hukuk zemininde tavizsiz karşılık vereceğiz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.