İSTANBUL (AA) - Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası'nın öğrencileri, hasat yaparak tabiatla iç içe bir gün geçirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası'nın öğrencileri, belediyeye ait Bağlum'daki bostanı gezerek hasat keyfini yaşadı.

Doğayla baş başa eğlenceli bir gün geçiren çocuklar, kendilerine hediye edilen hasır sepetleri domates, biber ve salatalık ve diğer sebzelerle doldurdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, kreş öğrencilerinin doğayla baş başa vakit geçirmesi için belediye bostanına gezi düzenlediklerini aktararak, "Öğrencilerimiz bostanımızı sık sık ziyaret ediyorlar. Çocuklarımıza tohumun ve toprağın ne kadar önemli olduğunu öğretmenlerimiz anlattılar. Mahsulleri hasat etme keyfini de yaşayan çocuklarımıza ziraat mühendislerimiz de eşlik ederek üretimin ülkemiz için ne kadar faydalı olduğunu aktardı." ifadelerini kullandı.

Hasadın sonunda çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu ve çocuklar tarlanın içinde piknik yaptı. Öğrenciler, topladıkları sebzeleri aileleriyle paylaşmak üzere evlerine götürdü.