ANKARA (AA) - CW Enerji, ABD'nin Las Vegas kentinde düzenlenen RE+ Renewing What's Possible Fuarı'nda geliştirdikleri ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, CW Enerji, 11-14 Eylül tarihlerinde ABD'nin Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas kentinde gerçekleşen RE+ Renewing What's Possible Fuarı'na katılım gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, fuarda AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdikleri ürünleri sergilediklerini ve son teknoloji ile ürettikleri yenilikçi çalışmaları katılımcılara sunduklarını belirtti.

Sarvan, dünyanın bir çok ülkesinden ziyaretçilerle bir araya geldiklerine işaret ederek, "Fuarlara büyük önem veriyoruz ve fuarlar aracılığı ile sektörel çalışmalar hakkında da bilgi sahibi oluyoruz." ifadelerini kullandı.

Yurt içi ve yurt dışı bu tür etkinliklerde aktif olarak yer almaya devam edeceklerini aktaran Sarvan, şunları kaydetti:

"ABD'deki fuarımız oldukça güzel geçti. Sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak için bu tür fuarlara katılım sağlamaya ve kendimizi sürekli geliştirerek yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz. CW Enerji olarak hem ürün hem de pazar geliştirmeyi sürdüreceğiz. Çalışmaya, üretmeye, yeni projeler geliştirmeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz."