Karaköprü Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında programlarını sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle dünya klasikleri arasında yer alan ‘Alice Harikalar Diyarında’ adlı eserin tiyatro oyunu Karaköprülü çocuklar için sahnelendi.

Karaköprü Belediyesi Necmettin Cevheri Gösteri ve Kültür Merkezinde sahnelenen Alice Harikalar Diyarında, göz alıcı kostümleri ve eğlenceli hikayesi çocukları çok eğlendirdi.  

Hikâyenin kahramanı Alice’nin ormanda çiçek toplamaya çıkması ve konuşan bir tavşanla karşılaşmasıyla başlayan maceraları, kırmızı kraliçe ile mücadelesinin konu alındığı gösteride birbirinden güzel ışık ve sahne gösterileri seyircilerden alkış aldı.

Tiyatro gösterisine gelen vatandaşlar çocukları için güzel bir etkinlik olduğunu belirterek yapılan programlar için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri birbirinden güzel programlarla devam edecek.