Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Şanlıurfalı vatandaşların hizmetine sunulan Belediye Bahçesi ile Kızılay Bahçesinde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin merkezinde bulunan yapı ömrünü tamamlamış, eski hizmet binasının yıkılarak yerinde hizmete sunulan Belediye Bahçesi ile 173 yapının kamulaştırılıp yıkılarak yerinde hizmete sunulan Kızılay Bahçesi yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası oldu. Sıcak yaz gecelerinde vatandaşlar, belediyenin açmış olduğu modern ve nezih mekânlarda serin bir ortamda vakit geçiriyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte Belediye Bahçesine giderek burada vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Beyazgül, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Beyazgül ve Vekil Cevheri daha sonra Kızılay Bahçesine geçti.

 

Kızılay Çay bahçesinde vakit geçiren vatandaşları ziyaret eden Başkan Beyazgül, vatandaşlara turizme yönelik yapılan çalışmaları aktardı. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin şehrin merkezine kazandırdığı yeşil alanlardan dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür ettiler.