WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Kartal'da Tohum Toplama Etkinliği düzenlendi

Kartal Belediyesi, sürdürülebilir çevre bilinci oluşturmak ve doğaya katkı sağlamak amacıyla Ekolojik Takip Derneği’nin “Bir Tohum Bin Nefes” kampanyası kapsamında bir etkinlik düzenledi.

Kartal'da Tohum Toplama Etkinliği düzenlendi
Paylaş:

Ekolojik Takip Derneği’nin “Bir Tohum Bin Nefes” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen Tohum Toplama Etkinliği, Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nda yapıldı.

Etkinlikte, doğanın yeniden canlanmasına katkı sunmak amacıyla meşe palamutları toplandı. Doğaya yeniden hayat verecek tohumlar, ilerleyen günlerde kille kaplanarak yanan ormanlık alanlarda toprakla buluşturulacak.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Dilek Kars, etkinlikte yaptığı konuşmada doğa bilincinin toplumsal dayanışmayla güçleneceğini vurgulayarak “Bugün burada, Cumhuriyetimizin 102. yılına yaklaşırken, umudu ve geleceği toprağa ekiyoruz. Bu sabah Kadın Meclisi’miz vardı. Kadın meclisimiz, Ekolojik Takip Derneği ve Pars Arama Kurtarma Ekibi ile birlikte meşe palamutları topluyoruz. Bu küçük tohumlar, yanan ormanlarımızı yeniden yeşertecek" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.