WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Merz: Ukrayna’nın enerji altyapısına desteğimizi sürdüreceğiz

Berlin, 31 Ekim (Hibya) - Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Rusya’nın Ukrayna’nın sivil enerji altyapısına yönelik saldırılarını sürdürdüğünü belirterek, G7 ülkelerinin bu konuda ortak bir dayanışma mesajı verdiğini açıkladı.

Merz: Ukrayna’nın enerji altyapısına desteğimizi sürdüreceğiz
Paylaş:

Merz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, saldırılar sonucunda yeniden can kayıplarının yaşandığını hatırlatarak, “G7 Enerji Bakanları, Ukrayna’ya destek konusunda önemli bir mesaj verdi. Almanya olarak Ukrayna’ya hava savunması ve yıkılan enerji tesislerinin yeniden inşasında destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Almanya Başbakanı Merz, Rusya’nın saldırılarının Ukrayna’nın enerji altyapısını hedef aldığını, buna karşın uluslararası toplumun dayanışma içinde hareket etmesinin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.