WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
DÜNYA

Lahbib: Cinsiyet eşitliğine şimdi ihtiyacımız var

Brüksel, 2 Aralık (Hibya) - Avrupa Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Hadja Lahbib, cinsiyet eşitliğine yavaş yavaş değil, şimdi ihtiyaç olduğunu söyledi.

Lahbib: Cinsiyet eşitliğine şimdi ihtiyacımız var
Paylaş:

Avrupa Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetimi Komiseri Lahbib, Avrupa Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Enstitüsü’nün (EIGE) 2025 Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nin ilerlemeyi gösterdiğini, AB’nin, 2010’dan bu yana 10 puandan fazla kazanım sağladığını açıkladı.

Ancak bu hızla tam cinsiyet eşitliğine ulaşmanın 50 yıl süreceğini belirten Lahbib, “Cinsiyet eşitliğine artık ihtiyacımız var, yavaş yavaş değil." dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

DÜNYA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Dagi Giyim'den pay geri alım duyurusu

Akışın sonuna geldiniz.