ANKARA (AA) – TotalEnergies, Burgan Bank'ın dijital bankacılık markası ON ile iş birliği kapsamında yeni ON'lulara 200 liralık Club TotalEnergies Yakıt Puanı hediye ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 31 Ekim'e kadar geçerli olan ve sadece yeni ON'luların faydalanabileceği kampanya kapsamında, uygulamadan yararlanmak isteyen müşterilerin üye oldukları günü takip eden ilk iş günü SMS ile iletilen indirim kodunu Club TotalEnergies mobil uygulamasına girmesi gerekiyor.

Club TotalEnergies mobil uygulamasının indirilmesinin ardından Burgan Bank-ON Dijital Bankacılık tarafından iletilen kodun, Club TotalEnergies mobil uygulamasında yer alan "ON kampanyası" alanına girilmesiyle 200 liralık yakıt puanın yüklenmesi sağlanıyor.

Yapılacak bir işlemde yalnızca bir kez geçerli olan hediye Club TotalEnergies Yakıt Puanı'nı kampanyanın geçerli olduğu akaryakıt istasyonunda kullanmak isteyen müşteriler, cep telefonu numaralarını istasyondaki market görevlilerine bildirerek kampanyadan faydalanabiliyor.

İlgili kullanıcılar, kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.burgan.com.tr/on-kampanyalar, www.totalenergiesistasyonlari.com.tr/ ve ON uygulaması üzerinden ulaşabiliyor.