WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Trabzon'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık maçı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen farkındalık maçını izledi. Başkan Genç, özel bireylere hizmet ederken toplumda bilinç oluşturmanın önemine dikkat çekti.

Trabzon'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık maçı
Paylaş:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Trabzon Üniversitesi Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen farkındalık maçını izledi. Maç, Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı ile Söğütlü Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlendi. Etkinliğe Başkan Genç’in yanı sıra Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Serencam, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yüksel Özmen, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Genç, karşılaşmanın toplumsal bilinç oluşturma açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Ampute Futbol Takımımızı da bu bilinçle kurduk. Toplumun zihinlerindeki önyargıları kırmak, anlayış ve empatiyi artırmak çok önemli. Yaptığımız ve yapacak olduğumuz çalışmalarla özel bireylerimize hizmet ederken, toplumumuzda farkındalık oluşturmaya da gayret ediyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.