WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Yumaklı: 20. Dünya Su Kongresi uluslararası açıdan stratejik bir önem taşıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2027 yılında İstanbul’da düzenlenecek 20. Dünya Su Kongresi’nin uluslararası açıdan stratejik bir önem taşıdığını bildirdi.

Yumaklı: 20. Dünya Su Kongresi uluslararası açıdan stratejik bir önem taşıyor
Paylaş:

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Dünya Su Kongresi’nin 2027 yılında İstanbul’da düzenleneceğini ifade etti.

Fas’ta düzenlenen IWRA 19. Dünya Su Kongresi’nde başkanlığı devralarak önemli bir süreci başlattıklarını belirten Bakan Yumaklı, şunları kaydetti:

“Ev sahipliğini yapacağımız 20. Dünya Su Kongresi uluslararası açıdan stratejik bir önem taşıyor. Türkiye, suyun geleceğine yön verecek her türlü uluslararası platformda var olmaya, bölgesel ve küresel çözümlere katkı sunmaya kararlılıkla devam edecek.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.