WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Bakan Göktaş, Suriye Cumhurbaşkanı eşi Durubi görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Suriye Cumhurbaşkanı’nın eşi Latife El Durubi ile bir araya gelerek aile, çocuk ve kadın odaklı çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaptı.

Bakan Göktaş, Suriye Cumhurbaşkanı eşi Durubi görüştü
Paylaş:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın eşi Latife El Durubi Hanımefendi ile bir araya geldi.

Görüşmede Türkiye’de yürütülen aile, çocuk ve kadın odaklı çalışmalar paylaşılırken, Suriye ile ortak iş birliği alanları üzerinde verimli bir değerlendirme yapıldı.

Bakan Özdemir Göktaş, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Birlik ve dayanışmayla savaşın açtığı yaraları saracak, umut dolu yarınlar inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.