WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
GÜNCEL

Görgün, Katar Milli Günü Resepsiyonu’na katıldı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Ankara’da düzenlenen Katar Milli Günü Resepsiyonu’na katıldı.

Görgün, Katar Milli Günü Resepsiyonu’na katıldı
Paylaş:

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Görgün, Katar Devleti’nin Milli Günü dolayısıyla Ankara’da düzenlenen resepsiyona katılarak, dost ve kardeş Katar’ın bu anlamlı gününü birlikte kutladıklarını ifade etti.

Türkiye–Katar ilişkilerinin; karşılıklı güvene, stratejik iş birliğine ve köklü bir kardeşlik hukukuna dayandığını belirten Görgün, “Savunma sanayii dahil birçok alanda yürüttüğümüz ortak çalışmalar, iki ülkenin de bölgesel barışa ve küresel istikrara katkı sunma iradesinin güçlü bir tezahürüdür.” ifadesini kullandı.

Görgün, “Nazik davetleri ve misafirperverlikleri için Katar’ın Ankara Büyükelçiliğine teşekkür ediyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.