WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat
KÜLTÜR - SANAT

15. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali başladı

“Kırılma Zamanı” temasıyla düzenlenen 15. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (FotoFest), 12 Aralık–12 Ocak tarihleri arasında sergi, söyleşi ve atölyelerle fotoğraf sanatını kentin farklı noktalarına taşıyor.

15. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali başladı
Paylaş:

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (BUFSAD) iş birliğiyle düzenlenen 15. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (FotoFest), Tayyare Kültür Merkezi’nde yapılan açılış töreniyle başladı.

Festival kapsamında 12 Aralık–12 Ocak tarihleri arasında, 15’i uluslararası, 15’i ulusal olmak üzere çok sayıda fotoğraf sanatçısının yanı sıra kolektifler, gençler, engelli bireyler ve çocuk fotoğrafçıların eserleri Bursa’da 12 farklı mekanda sergilenecek. 

Açılış programında konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Her yıl çıtayı yükselterek sürdürdüğümüz FotoFest’in, çok daha güçlü ve çok daha etkili bir festival olması için kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık Bursa’da her 15 günde bir sanat etkinliğinin olması gerektiğine inanıyorum. İleride bu haftada bire de düşebilir. Bursa’nın değerlerine sahip çıkmalıyız” dedi.

Program, film gösterimi ve sergilerin gezilmesiyle sona erdi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber WWW.URFADABUGUN.COM,Urfa’da bugün,Urfa'nın Kültürü,Şanlıurfa Turizmi,Tarihi Şanlıurfa,Urfa Kültür Sanat tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.